[ ]
I'm a fatso zombie.





✿ Twitter
✹ LINK 2
✖ LINK 3
☂ LINK 4
✈ LINK 5
+
+

What is GYIYOMI? ON Sunday, 28 April 2013 AT 01:39


Assalamualaikum. Happy Sunday guys. Wahh. Lama betul saya tak onl ya. Hihihi. Maaflah, busy. Next month je exam. After exam barulah boleh merdeka. Hihihi. Mianhae sebab tak dapat nak meluangkan masa di sini. Apapun happy birthday to sesiapa yang celebrate birthday diorang bulan. Happy Birthday Fatin! Thanks for the treat! Haha. Okay, todays' topic is about KIYOMI GWIYOMI.

Tengah hot betul betul hot lah pasal gwiyomi. Tariannya dan jugak lirik lagunya yang unique. Kalau tak pernah dengar lagi bolehlah dengar sekarang.


Haa, gwiyomi ini bermaksud CUTE / COMEL . Tapi memang cute pun. Apatahlah tariannya. Bila perempuan buat memang cute. Mohon lelaki jangan buat! Hahaha. Tapi Nazim Othman buat cute. Haishh. Tak dapat Julia tidur malam. Dah macam macam video dah orang buat. Ada yang cute ada jugak yang annoying. Julia selalulah jugak nyanyi lagu ni sebab dah banyak kali dengar. Tapi pasal tariannya memang tak ambik kisah :P
 

Kakak yang cute kat atas ni antara salah satu perempuan yang buat gwiyomi kat youtube. Akak ni mendapat perhatian ramai rang sampai muka dia keluar dekat show Malaysia Hari Ini dekat TV3. Tak tipu. Akak ni memang cute. Dah lah putih memang nampak macam org Korea. Hihihi. Eh, jap akak ni dah berkahwin ya. Melepas korang! xD

Okay, Julia akan tinggalkan korang dengan be:berapa buah vide yang Julia rasa cute. Yang lelaki buat pun ada. Yang video kat bawah ni semua Malaysian yang buat. Enjoy! Assalamualaikum dan byebye! Happy Sunday guys! :*


Alahaii. Meltnya tengok abang ni :*



Rasanya abang kiri tu dengan abang yang atas ni sama, Btw, abang kanan muka macam Iqram Dinzly. Hihihi



Last sekali, Nora Danish punya. Paling cute. Aww. Ahahaa.






0 CHEONSA