[ ]
I'm a fatso zombie.





✿ Twitter
✹ LINK 2
✖ LINK 3
☂ LINK 4
✈ LINK 5
+
+

Tutorial : Stop Following ON Tuesday, 19 March 2013 AT 23:53


Annyeonghasayo! Hooray. Julia tukar blogskins lagi. :) Hihihi. Saya tak ke sekolah harini. Last week kena suntik kat sch, yang HPV tu lah. Haa, besoknya  tak boleh pergi sch. Nak tidur pun tak boleh. Aduh :( Harini Julia nak buat tutorial lagi. Hari tu kan buat TUTORIAL TOP BUTTON . Harini nak buat tutorial lagi! Hooray!

Apa itu STOP FOLLOWING? Haa, stop following bagi blogger ialah bila kita dah follow orang tu tapi kita nak unfollow dia balik. Tutorial ni kejam sikit ah kot. Sebab dia membuatkan seorang blogger itu hilang followersnya. Hihihi. Senang sangat step dia. Jom belajar! :)

1. Pergi dekat link blog yang korang nak unfollow tu.
2. Cari and tekan button 'FOLLOW' kat blog dia.
3. Bila dah tekan korang akan nampak macam ni ah


5. Korang tekan je button yang Julia bulatkan tu then automatically korang dah unfollow blog tu :)

Senang kan? Kalau tak paham jugak boleh comment or tanya dekat cbox :) Annyeong!


NotaKAKI : Nak tukar header lagi! :D


0 CHEONSA