[ ]
I'm a fatso zombie.





✿ Twitter
✹ LINK 2
✖ LINK 3
☂ LINK 4
✈ LINK 5
+
+

Tutorial | Cari Blog ID ON Saturday, 9 March 2013 AT 00:30



Hey and annyeonghasayo everybody. *lap peluh* Panas betul cuaca kat KL ni. Haih. Okayokay, haa, harini nak buat tutorial for korang, Ada yang tanya kat Twitter macam mana nak dapatkan blog ID. Haa, dia pakai blogskins then dia tak tukar blog ID. Memang sampai bilabila pun la takkan siapa dapat nak follow dia. Lol xD So, Julia akan ajar korang. Basic sangat. :)

1. Dashboard --> Design
2. Tengok dekat link yang atas tu. Yang selalu tulis www._____com tu. Ada blog ID korang,


3. Then copypaste. Done! Senang bukan? Hihi

So, sekarang korang dah tau macam mana nak cari blog ID. If korang nak tuto or freebies, boleh bagitahu dekat chatbox. Kalau korang dah try. Let me know. Comment ya :)


NotaKAKI : Tadi pergi sekolah lama. Lepaskan rindu dekat cikgu lama :')

0 CHEONSA