[ ]
I'm a fatso zombie.





✿ Twitter
✹ LINK 2
✖ LINK 3
☂ LINK 4
✈ LINK 5
+
+

Family Day 2012 ( Part 1 ) ON Sunday, 17 February 2013 AT 01:32


Hey and annyeonghasayo everybody. Wah. Pejam celik pejam celik tengok tengok dah nak habis dah cuti sekolah ni. Hmm. Tak ready nak pergi sch. Tak ready nak menghadap muka cikgu. Ahh. Okay, okay. Korang kali ni Julia nak share gambar family kembangan? Julia yang last year bulan 12 bercuti dekat Cameron Highlands. Can't lie. Best gila Cameron. Maklumlah baru pertama kali jejakkan ke Cameron :p














Thats all for part 1. Nanti ada part 2. Tapi rasanya lambat lagi kot >< Sebab Julia ingat nak bagi freebies buat pertama kalinya untuk korang :* So, tunggu ya!



NotaKAKI : Cerita seram pendek ----> Besok sekolah xD




0 CHEONSA