[ ]
I'm a fatso zombie.





✿ Twitter
✹ LINK 2
✖ LINK 3
☂ LINK 4
✈ LINK 5
+
+

Attention! Muslims please read this and spread! ON Saturday, 26 January 2013 AT 06:45


Annyeong and hey peeps! * lambai tangan * Haaa, Julia adalah satu information yang sangat berguna nak share kat korang yang Muslims ni terutama nya. Wajib tahu kay! Biasanya kita ni selalu sangat dengar lagu kan? Music tu dah macam kawan baik kita dah. Pergi tandas dengar lagu * LOL, tu aku kot yang bawak earphone and phone pergi tandas * Baca buku dengar lagu, buat homework dengar lagu, dalam on the way balik kg dengar lagu. Boleh dikatakan everywhere and everytime kita dengar lagu.* Ececeh, ayat aku. Over je wehh. xD * Hahahahah.

So, kenapa? Kenapa dengan music? Kita dah tak boleh dengar lagu dah ke? Eh bukan. Julia dapat information yang sangat berguna. Ada 1 lagu ni Julia tahu lah menghina Islam. Yang 2 lagu ni lagi bukannya menghina tetapi kita tak boleh nak nyanyi sesetengah lirik. Actually bukanlah sesetengah hanya sebaris dua baris je. So, apa lagunya? Jom terjah! * Macam MELODI pulak aku rasa xD *

Bruno Mars - It Will Rain

" There's no religion that could save me " ( Tiada agama yang dapat menyelamatkan aku )
" No matter how long my knees are on the floor " ( Tak kira berapa lama aku melulut di lantai )

Seriously, tak tahu macam mana Bruno Mars ni boleh nyanyi part yang ni. Yang ke 2 tu okaylah kot bagi dia sebab dia bukannya sujud pun kat Tuhan dia. Tapi part yang pertama tu. Still tak boleh paham macam mana dia boleh nyanyi. Dia takda agama kot. 

Maroon 5 - One More Night

" So I cross my heart and I hope to die "  ( cross my heart adalah satu cara orang Kristian berdoa dan I hope to die? Ya Allah. Janganlah nyanyi. Sudahkah kamu lupa bahawa apa yang keluar dari mulut kita itu adalah doa? Renung-renungkanlah )

Haa, yang ni tak menghina. Ni agama dia. So, biarlah. Tapi agama kita tak boleh. Jangan nyanyi ya! :D

Akon - Arab Money 


" Bismillahi r-rahmani r-rahim, Al hamdu lillaahi rabill'alamin (Oooohh)We gettin' arab money (haha), We gettin' arab money
Bismillahi r-rahmani r-rahim, Al hamdu lillaahi rabiil'alamin (Oooohh)
We gettin' arab money (haha), We gettin' arab money

MasyaAllah. Ni terang-terang menghina, Terus tak suka Akon dah -,- Seriously, Julia tengok title dia pun Julia dah tahu yang lagu ni menghina agama kita. Tak pernah dengar lagi lagu ni. Haruskah aku dengar? 

Nicki Minaj - Beam Me Up Scotty

" Please stop callin me, im such a rock star assalamu alaikum where the fuck is akbar give’em my keys tell’em valet my car


Yang ni Julia pernah dengar. Yeah. F**K NICKI MINAJ! Yang ni, akak saudara Julia yang bagitahu. Bila dia cerita kat kitaorang, I was like  " Takkan lah kot Nicki Minaj nak hina agama kita. " Julia tak percaya time tu sebab Julia were a Barbie ( nama gelaran untuk peminatpeminat NickiMinaj ) Yeah, memang minat dia time tu sebab lagu Super Bass tu memang awesome and best. So, disebabkan tak percaya, akak saudara Julia tu pun play kan lagu tu. Memang dia sebut wehh. Terus jadi ex-Barbie/ Anti-Nicki Minaj . Some people said that Akbar yang ditujukan dalam lagu tu is driver dia. Okaylah kalau betul. Tapi kenapa perlu guna salam kita? Haih -,- Tak puas hati betul!

Black Eyed Peas - Where Is The Love?

Father, Father, Father help us ( Father dalam agama Kristian adalah paderi) 

No comment. xD



Haa, so, tulah dia beberapa buah lagu yang Julia nak share kat korang. Penat jari menaip information ni wehhh. So, ingat ya. Jangan nyanyi. Assalamualaikum , Annyeong and Bye peeps! LoveYou guys, xoxo.

NotaKAKI : Maaf kerana mencarut tadi. Saya tak boleh terima orang yang dah menghina agama saya. PeaceYoo! 

0 CHEONSA