[ ]
I'm a fatso zombie.





✿ Twitter
✹ LINK 2
✖ LINK 3
☂ LINK 4
✈ LINK 5
+
+

Meet and Greet Greyson Chance at FOS MidValley Megamall ON Sunday, 4 November 2012 AT 20:35

Assalamualaikum . annyeonghasayo , GoodMorning . dah breakfast ? belum ? then , breakfast dulu then baru baca entry ni balik ya . okay , harini Miss J nak tulis entry pasal boypreng Miss J . haha , jokejoke. nak cakap pasal Greyson Chance lah . tahukan ? alah , yang handsome , cute , and suara dia merdu tu . dia tu selalu sangat datang Malaysia . sebab ? dia sendiri mengaku dia suka Malaysia . sampai dia nak berlakon untuk satu cerita pendek kat Malaysia . suka sangat lah tu :P nak tengok cerita pendek tu ? best ? memang best . Miss J jamin best . yang paling best part Greyson lah . lawak . sumpah lawak . okay over . stop -,-



Greyson Chance punya part kat akhir akhir nanti . tapi worth korang tunggu lamalama . lagipun video tu bukannya tak best . best . lawak . everything ayng ditunjuk kat dalam video tu semuanya benda yang berlaku kat Malaysia . tak percaya ? check sendiri . #Fakta 


okay , for those yang still tak tahu lagi , GREYSON CHANCE NOW AT KL BABEYH ! Woah Woah , relax #MalaysianEnchancers . jangan sampai ada yang dapat sakit jantung or mati terkejut sudah . Haha! LOL . okay , relax . tarik nafas hembus . dah relax ? sambung balik . kenapa boypreng kita ada kat KL ? semua cakap macam tu . Haih , takkan tak tahu ? dah lama tak online ye kak ? xD nak tahu apa mamat comel tu buat kat sini ? tengok bawah! cepat! :)

Greyson Chance is at KL , Enchancers ! nak jumpa dia and dapat sign dia and pegang tangan dia and cakap ' hello ' kat dia for free ? sure korang nak punya . senang je . pergi Mid Valley Megamall malam ni . dekat FOS eh . 8 pm . repeat | FOS Mid Valley Megamall tonight 8 pm :) got it! #MeetandGreetGC


 okay , cepatcepat tulis nota tu kat dalam buku so , you won't forget this special date with Greyson Chance . Miss J doakan parents korang bagi korang pergi ya . doakan Miss J punya parents pun bagi Miss J pergi ya . okay , dah habis baca ni , pergi beli baju yang cantikcantik and pukul 6 or 7 pm keluar dari rumah and terus pergo FOS MidValley Megamall ya . GREYSON CHANCE IS WAITING FOR YA !


 NotaKaki : Meet and Greet Greyson Chnce is free ! just kene tunggu lama sikit lah eh . sebab sure ramai orang datang kat situ punya . kalau korang dapat pergi sana cakap kat greyson ' Greyson , thankyou for coming to Malaysia and KL again . I thought you already forget us . :) Thanks ! ' jangan lupa bagitahu yang tu Miss J yang cakap ya . :) 

0 CHEONSA