[ ]
I'm a fatso zombie.





✿ Twitter
✹ LINK 2
✖ LINK 3
☂ LINK 4
✈ LINK 5
+
+

Kpop Lovers !!! Must Read !!!! ON Wednesday, 31 October 2012 AT 20:45

Assalamualaikum . Annyeonghasayo * dupdapdupdap *  hah , Miss J nak pergi satu concert ni . nak sangat . sebab ada Shinee and Ukiss . you know , I kan minat Shinee sebab ada Choi Min Ho . apa pakai U , I , U , I ni ? geli mak ! hahahaha ! so , entry kali ni Miss J akan tolong korang macam mana korang nak pergi concert . First , concert tu just for KPOP LOVERS !!!!  Aleh , kat Malaysia and KL ni bersepah budak yang minat kpop . #FAKTA .

Ada ramai lagi artis kpop yang hadir . nak tahu siapa ? meh sini , meh sini . kita ada

  1. SHINee
  1. U-kiss
  1. Block B 
  1. Teen Top
  1. Girls Day
  1. Del*Shabel
  1. No Brain
  1. D-Unit
  1. The Gwangdee
hah , ramai kan ? itu mungkin baru setengah je kot . hah , apa nama concert ni Miss J ?  nama concert  ni is KPOP STREAM LIVE . Thats why lah Miss J awalawal lagi dah kata entry kali ni for KPOP LOVERS je . hehe . nak pergi ? nak ? nak nak ? okaylah , Miss J akan bagitahu lepas gambar ni .


First sekali , jutaan terima kasih kepada Budiey yang dah share concert kepada Miss J . Miss J pun tahu pasal concert ni sebab Budiey yang bagitahu . Kamsahamida Budiey ! hehehe . so , sekarang korang dah tahu artis mana yang datang kan ? settle . sekarang Miss J nak bagitahu bila pulak concert yang best tu diadakan and kat mana . nak tahu ? jom!

Tarikh : 6 November 2012
Tempat : Sunway Lagoon Surf Beach
Jam : 8 Malam 


Wah ! macam best je . Miss J pun nak pergi jugaklah . hehe .  okaylah , Miss J dah bagitahu everything kat korang kan ? so , korang just perlu sediakan duit and have fun kat sana kalau korang pergi ! oh ya , sebarang pertanyaan boleh tanya Budiey sendiri kat Twitter Budiey sendiri . just search @budiey . and boleh pergi website Budiey  . tak pun  , tanya ja Budiey sendiri kat facebook Budiey . GoodLuck! harap dapat jumpa korang kat sana ! Assalamualaikum Annyeonghasayo ByeBye ! Followers , SARANGHAE :)

NotaKaki : Eh , Greyson Chance pun datang Malaysia tau . Kat Kuching , Sarawak . jangan lupa pergi ya . 

0 CHEONSA