[ ]
I'm a fatso zombie.





✿ Twitter
✹ LINK 2
✖ LINK 3
☂ LINK 4
✈ LINK 5
+
+

3 Reasons Why I Don't Go To School Today ON Monday, 22 October 2012 AT 21:15

Assalamualaikum . Annyeonghasayo :) GoodMorning . dah lama kan tak update ? berapa minggu dah . sorrylah . Blogger punya account mintak kaki . tibetibe buat hal . thats why dah lama tak update . harini Miss J tak pergi sekolah lagi . setiap minggu mesti ada satu hari Miss J tak pergi sekolah sampai Cikgu Zainiah kata Miss J deman denggi . sebab tu tak datang sekolah lalu . Haha! xD

Miss J tak datang sebab .... lalala . haha! xD privacy . shhht! tak payah tahulah . 2 minggu lepas 3 hari tak datang sekolah . minggu lepas pun 3 hari . minggu ni 1 hari je KOT . harinilah . asal tak datang ? hah , ni tak privacy . bolehlah bagitahu you olls :) macam ni cerita dia . Miss J supposed hantar buku teks semalam . tapi disebabkan Miss J hilangkan 3 buku teks , Miss J carilah buku teks tu kat Pustaka Rakyat kat Gombak . tapi jumpa 1 je .


so , Miss J pun katalah kat guru kelas Miss J semalam kat sekolah mintak tangguhkan sikit . dia kata dia nak cepat . semalam , Miss J berani datang sekolah sebab semalam adalah jugak budak kelas Miss J yang tak hantar buku teks lagi . tu Miss J dah boleh agak dah . korangkorang :) harini Miss J tak datang sebab ?


  1. harini nak cari buku teks . manalah tahu kalau jumpa :)
  2. tak tahu nak bagi alasan apalagi kat guru kelas Miss J kenapa tak hantar
  3. sebab harini akan jadi Miss J sorang je tak hantar buku teks lagi :(


wohooo! 3 sebab . hahaha ! takpa besok Miss J janji Miss J datang sekolah eve buku teks tak jumpa lagi . pandaipandailah Miss J elak dari jumpa dengan guru kelas Miss J :) korang doakan supaya Miss J dapat jumpa buku teks Miss J yang hilang tu eh :) Assalamualikum Annyeong

NotaKaki : buku teks yang hilang are BI , BA AND PSK . buku yang dah dibeli, buku PSK :)

0 CHEONSA