[ ]
I'm a fatso zombie.





✿ Twitter
✹ LINK 2
✖ LINK 3
☂ LINK 4
✈ LINK 5
+
+

~ Standing in a Hall of Hame ;) ON Wednesday, 26 September 2012 AT 01:05

Assalamualaikum , anyyeonghasayo , bonjour! harini adalah happy sikit . wkkwkw . over Miss J dah datang dah ;) hehe . biasalah . oh ya , saja nak panjangkan entry ni , nak bagitahu Miss J tak pergi sekolah LAGI harini . untung kenn ? oh biasa .. * show off doh minah senget ni --' * kenapa ? kenapa Miss J tak datang sekolah ? sakit ? ponteng ? woii , hehe . tak ponteng eh . dia just adikberadik ponteng jaa . so kenapa ? kenapaa ? hari Isnin pun tak datang . sebab kepala Miss J sakit . nak tahu cerita yang panjang punya ? baca entry yang terbaru . yang sebelum entry ni eh ;) harini tak datang jugak . hahaha . best oh tak datang . mommy Miss J bagi jee . kalau sebelum UPSR , sakit sikit kena datang jugak . sekarang ... fuh , best ohh . xD jangan jelly ;P


dah habis kan ? ohkay , kita masuk tajuk yang baru . tajuk apa ? lagu yang HOT sekarang ni . lagu apa ? nak tahu ? betul eh nak tahu ? sebab Miss J nak tulis ni . okay . you guys better dengar sebab memang babeng best kayy  .


Tu yang terHOTTEST lah sekarang . memang best . yang paling best yang no satu and no dua tu . yang no tiga baru dengar . so , okayokay lah bagi Miss J . insyaAllah kalau ada lagu yang best Miss J akan bagitahu korang eh . korang nak tahu tak ? Miss J kene spend kan RM 15 untuk hari usahawan next week . doakan kedai Miss J laku eh ;) Assalamualaikum annyeonghasayo ;)

NotaKaki : tak sabar nak keluar dengan kawan nak pergi beli barang ! hayoo . --'

Labels:


0 CHEONSA