[ ]
I'm a fatso zombie.





✿ Twitter
✹ LINK 2
✖ LINK 3
☂ LINK 4
✈ LINK 5
+
+

Sorry ;( ON Saturday, 15 September 2012 AT 03:15

Assalamualaikum! dah berape bulan Miss J tak update ? 2 or 3 bulan kan ? lame sungguh bukan ? yelah Miss J ni sibuk nak UPSR . alhamdulillah harihari yang ditunggu tunggukan selama 6 tahun dah pun berlalu . RESULT BELAKANG CERITA . JANJI EXAM HABIS ! hehe , semalam . hari Jumaat budak sekolah dah boleh balik pukul 11 . 50 kan ? tapi , Miss J dengan kawan Miss J , Eqin and Imah sweet balik pukul 2 . 30 dari sekolah . merayau ? taklah . ade kat sch jugak . tolong Pn Manis . seharian dekat bilik yang ber air cond . baik bukan kami ?

bagi budakbudak yang selalu lepak kat blog pinky Miss J ni di tahulah yang kalau Miss J ade buad post Miss J mesti letak tulisan ' sugarrbabyface.blogspot.com ' or ' sugarrbabyface.bs.com ' but from now , fron this post Miss J tak akan buad tulisan tu lagi . why ? don't ask me why --' lepas dah selesai tolong Puan Manis . Miss J baliklah rumah Farah . sebab mintak suruh die hantar Miss J gune motor . mase tengah tunggu Farah tukar baju , kawan Miss J datang rumah Farah . diorang lepak pusingpusing satu KgBaru sebab tak pergi sekolah agama . lepas tu diorang membebel kate mommy Miss J risau tentang Miss J sebab tak balik balik lagi .* dah panjang sangat . sambung bawah lahh .*


lepas tu Miss J pun pelik macam mana diorang boleh tahu yang mommy Miss J risau pasal Miss J . ruperupenye diorang datang rumah Miss J . oh okay . lepas tu Farah keluar dari rumah , dah tukar baju . Miss J pun kate " Faa , pinjam phone rumah kau " . die pun bagilah phone rumah die . tak boleh dail pulak . gunelah phone Salsa . siape Salsa ? salah sorang budak yang lepak tuu . lepas gune phone Salsa , diorang pun plane nak datang rumah Miss J . Miss J pun kate okay . datanglah . no probs . Farah hantarlah sorangsorang . Miss J orang yang last . lepas diorang balik pukul 5 petang . tulah yang terjadi semalam ;) Assalamualaikum . off dulu yaw .

NotaKaki : Puan Manis kate result keluar awal bulan November . wish me luck ! ;) Amin

Labels:


0 CHEONSA