[ ]
I'm a fatso zombie.





✿ Twitter
✹ LINK 2
✖ LINK 3
☂ LINK 4
✈ LINK 5
+
+

MY WISHES ;) ON Thursday, 20 September 2012 AT 02:37

Assalamualaikum! hello , okay so ,year 6 akan enjoy sampai bulan 11 . harihari datang sekolah tapi tak belajar . wohooo . so , what's we gonna talk about todayy ? first sekali Miss J nak ucapkan goodluck for SPM CANDIDATES AND PMR CANDIDATES . Budak UPSR sini sudah merdekaa ! Hehe . kiteorg dalam otak kiteorg just merdeka jee . RESULT BELAKANG CERITA . JANJI HABIS ;)

Then Miss J nak doakan bakal bakal atuk and nenek kat luar sana yang akan dpat pangkat Haji tahun ini selamat sampai dan selamat kembali ke Malaysia . bukan semua orang dapat jadi tetamu Allah bukan ? hanya orang yang terpilih sahaja . Alhamdulillah , Miss J dah pun pernah mejadi tetamu Allah . bagaimana rasanya ? mestilah gembira . dapat sembahyang di dalam Masjidil Haram , dapat sembahyang di depan Kaabah . bukankah itu semua yang hamba Allah inginkan ? ;)


so , actually tajuk harini campurcampur ataupun lebih dikenali sebagai MIXTURE . wkwkwkwkwk . okay , can you guys do a favour for me ? taknak takpe sebab pertolongan korang akan amat dihargai , pasal apa ? pasal Shila Amzah ? err ? macam ni , Shila Amzah wakil Malaysia kat satu negara . dia masuk pertanding menyanyi nama ' Asian Wave ' . now dia finalist . Miss J ak tahu wether dia jadi winner or belum start finale punye . so , you guys better watch it . even , the judges pun suke die punye nyanyian why not you guys right ? Kalau ade lagu ni yang Shila Amzah nyanyi kat Asian Wave , I swear to you guys I gonna download it . This is Shila Amzah from Malaysia with Set Fire To The Rain ! Assalamualaikum semoga terhibur ;)

ShilaAmzah - Set Fire To The Rain

NotaKaki : I'm still sick . prayforme ;) thanks

Labels:


0 CHEONSA