[ ]
I'm a fatso zombie.





✿ Twitter
✹ LINK 2
✖ LINK 3
☂ LINK 4
✈ LINK 5
+
+

Fuckin' love PSY and Gangnam Style ;) ON Saturday, 22 September 2012 AT 08:26

Assalamualaikum , annyeonghasayo . Hari ni Miss J nak cerita pasal isu Gangnam Style yang orang kata lagu ini menghina Islam . apa yang hinanya ? before that , Miss J bukanlah nak membantah or something tapi Miss J pun pelik jugak . tarian kuda pun dikata menghina Islam ? anehaneh manusia zaman sekarang . mohon jelaskan apa yang hinanya .

betul cakap sorang kakak senior blogger ni , bila sesuatu benda itu menjadi sangat famous , mulalah , buat isu mengatakan benda itu menghina Islam . ah , kau , lagi lah famous benda tu . bagi Miss J , lagu tu just for fun , even , sekolah Miss J senamrobik pun lagu tu . so , ape yang nak dipertikaikan ? kalau korang selalu keluar masuk Youtube , korang akan perasan , bersepah MV parody Gangnam Style . contohnya ? KL Style yang dibuat oleh JinnyBoy . Miss J terus terang . Miss J suke MV tuuu xD


macam cousin Miss J cakap , lagu tu hanya boleh didengar , tidak boleh dinyanyi kerana liriknya menghina Islam . Miss J macam " what ? apa yang hinanya sayang oii " then satu lirik Miss J bagitahu dia " Miqa , lirik ni boleh nyanyi , akak tahu maksud dia . nyanyilah " dia tanya , apa maksud
nya ? Miss J jawab " dia kata saranghae kan ? saranghae tu ILOVEYOU . so bolehlah " ;)

akhir kata , before buat something , pikirlah dulu . kalau anda benarbenar seorang umat Islam , anda tahu yang fitnah itu lebih teruk dan berdosa berbanding membunuh bukan ? sekian , wasalam ;) Oppa KL Style!

NotaKaki : Oppa Gangnam Style bermaksud ' Abang Gaya Gangnam '

Labels:


0 CHEONSA