[ ]
I'm a fatso zombie.





✿ Twitter
✹ LINK 2
✖ LINK 3
☂ LINK 4
✈ LINK 5
+
+

Dia still hidup lahh ;( ON Tuesday, 25 September 2012 AT 03:09

Assalamualaikum annyeonghasayo . wkwkwkwk . gelak sorangsorang . memang budak ni . gila dia ni . tak tahu ke ? buat tautau je eh ? hehehe. harini adalah Miss J rasa sedih sikit ? sikit tak ? banyakk ! BANYAK ! BANYAK ! okayy , over dah tuu --' . sebab ? ada dua sebab . dan sebab nya jugak berbeza . satu airmata kesedihan . satu lagi air mata kegembiraan . dapat 5A's ? abah kauu . budakbudak PMR dengan SPM tak ambik paper lagi mau nak keluar result . miahaha !

first reason : air mata kegembiraan - Youtube dah boleh bukak . yahoo! yes chingu chingu sekalian , beberapa hari yang lepas , lappy Miss J tak boleh bukak Youtube . sedih kan ? memang sedih . tapi sekarang ? masyaAllah , dah boleh bukak . terima kasih Allah . hahaha over doh minat nih . lepas dah boleh bukak tu , hah kau , taip bukan main laju lagi . first thing yang Miss J cari kat youtube tu is Carly Rae Jepsen ft Owl City - Good Time . lagu tu ... masyaAllah . sumpah best babeng . Miss J just suke part ' woahwoahwoah ' . over kan ? biasee xD


second reason : air mata kesedihan - nilah perenggan yang korang tunggutunggu kan ? jyeah . Miss J dah tahu dah . wkwkwkwk --' .so , TL Twitter Miss J penuh dengan nama Malique . Malique mana ? Malique Too Phat . yang penyanyi lagu Cerita Kedai Kopi and lagu Teman Pengganti . yes , what happen to him ? orang buat rumours mengatakan Malique dah takda . sedih kan ? sedapsedap dia je kata orang yang hidup dah takda . Miss J campak kat laut kangg . tu idola Miss J eh . dan kabar angin itu sama sekali TIDAK BENAR . mohon ambik note . Malique Too Phat still alive baby ! dia just ade brain cancer . apa tu ? barah otak lah sayang ;)

last sekali , to all hamba Allah diluar sana , janganlah buat rumour tanpa dipikir dulu eh ? ni dah HOT sangat sampai orang serbu webbie Budiey and sekarang dah jadi tremding . syabas penfitnah , rumour kau dah HOT sekarang . puas buad orang sakit hati ? --' Assalamualaikum ;)

NotaKaki : trend Twitter sekarang is #Malique and #PrayForMalique ;)

0 CHEONSA