[ ]
I'm a fatso zombie.





✿ Twitter
✹ LINK 2
✖ LINK 3
☂ LINK 4
✈ LINK 5
+
+

3 Reason why I cried ON Saturday, 15 September 2012 AT 03:19

Assalamualaikum . entah kenape Miss J sejak kebelakang ni selalu MENITISKAN AIR MATA .

MENITISKAN AIR MATA ? ye betul followers and readers yang disayangi semua . sejak kebelakangan Miss J selalu menitiskan air mata yang langsung tak diduga akan menitis . asal eh ? sejak kebelakangan ni , Miss J feeling jee . actually , memang ade sebab pun . nak tahu sebab nye ? bace perenggan yang seterusnya . :)

1 . PINDAH RUMAH = pindah rumah ? ye , pindah rumah . Miss J akan pindah rumah . tak akan duduk di KL lagi . oops salah tak kan duduk di Kg Baru lagi . bile tahu terus Miss J bantah! Miss J duduk kat sini sejak umur MissJ 5 tahun kat sini . so when we have to let go everything , we will feel sad . Miss J nangis , Miss J gelak semua dekat sini . how about my school ? Miss J terpaksa pindahlah . lepas UPSR , pindahlah . seriously TAK NAKKKKKKK! tolong doakan agar MissJ tak jadi pindah eh ? :)

2 . KOREAN DRAMA ' BIG ' = Big ni cerita Korea yang sedih , best , bodohbodoh , lawak and more! cerita pasal seorang budak lelaki umur 19 tahun , Kang Gyeongjun tertukat dengan kekasih cikgu Gyeongjun ni , Seo Yunjae . Kang Gyeongjun dan Seo Yunjae tertukar badan bile Gyeongjun baru balik dari hantar cikgu dia / kekasih Seo Yunjae , Gil Daran ke satu tempat sebab Yunjae ni nak jumpe Daran niii . then , diorang accident . Yunjae try selamatkan Gyeongjun then tertukar lah diorang . ruperupenye diorang ni adikberadik tapi Gyeongjun ni anak haram . Gyeongjun ni lahir sebab na selamatkan nyawa Yunjae dan sekarang cerite ni tengah part yang best , sedih . thats why MissJ boleh menitiskan air mata ;)

3 . OUR SUPERHERO , LEE CHONG WEI = baru tadi tengok final badminton lelaki antara Datuk Lee C W dengan musuh ketatnya dari China , Lin Dan . akhirnya , Datuk Lee C W telah tewas pada set yang ke 3 dengan 19 - 21 . dekat bukan ? kerana Datuk Lee C W berusaha sedaya upaya untuk memberikan emas pada negara Malaysia ni . bile die kalah , die terduduk and nangis . MissJ yang tengok ni pun nangis sebab die buat betulbetul cuma nasib tak menyebelahi dia . last word , I'M JULIA ADLINA AND I'M A LEE CHONG WEI FANS AND I PROUD TO SAY IT . EVEN HE LOSE , I WILL ALWAYS WILL BE WITH HIM EVEN WHAT OTHERS PEOPLE SAID . I'LL NEVER LEAVE HE ALONE . I REAPEAT ' NEVER ' . 

NotaKaki :\ ni post dah lame . bulan Ramadhan punye post . dah siap tulis tapi tak publish publish lagi . sekarang Miss J akan publish . ulang lagi sekali ! ni post dah lame !

Labels:


0 CHEONSA