[ ]
I'm a fatso zombie.





✿ Twitter
✹ LINK 2
✖ LINK 3
☂ LINK 4
✈ LINK 5
+
+

Dear Mom , I Love You . Happy Mother's Day ... ON Sunday, 13 May 2012 AT 01:29


Assalamualaikum! semalam 12 Mei 2012 ? semalam adalah Hari Ibu . kalau hampa semua ni dok kat tempat mat saleh , haa , hari ni lah hampa sambut Mother's Day . so , blog berhabuk gile! ape ku kisah . dah update tak berhabuk lah kan? hehehe . so , semalam macam mane Miss J sambut Mother's Day dengan mommy Miss J ? hehe . bawak die pergi urut kaki . alhamdulillah! die suke sangat !

gambar ? alamak! gambar takde lahh sayang . sebab semalam bateri kong abis ! tak dapat snap sini sane ! huhu . semalam mase di urut , Miss J kene jage Adam . bawaklah Adam jalan jalan 1 shopping mall tu . suke die . momy pun pikir Miss J tak boleh jage Adam elok elok tapi die boleh harapkan Miss J . yeah ! berjaye jadi anak yang solehah hari tu .

hari ni 13 Mei 2012 , akan keluar sambut Mother's Day lagi sekali . tapi dengan mommy punye adik beradik yang semuanye sudah bergelar mommy jugak di Lake Garden . buat picnik kat sane . siape nak jumpe Miss J carik je kat situ . kat bahagian playground yang besar tu . sure ade ! ade ke orang nak jumpe Miss J ? huhuhu . :(


So when you lost and you tired
When you broken in two
Let my LOVE  take you higher
Cause I , I still TURN TO YOU 


NotaKaki : Turn To You by Justin Bieber .

0 CHEONSA