[ ]
I'm a fatso zombie.





✿ Twitter
✹ LINK 2
✖ LINK 3
☂ LINK 4
✈ LINK 5
+
+

Cinta Buat Emelda ON Thursday, 3 May 2012 AT 04:01


Assalamualaikum! kami datang nak raye . *tetibe je*  sebelum start kan entry yang pendek ni bagilah peluang Miss J untuk ambik kain lap dan lap blog Miss J yang berhabuk lame gile sebab lame tak update . so , fuhfuhfuh *lap* so , dah bersih . so ni first entry sejak dah lame tak update . tak silap 5 ke 5 hari tak update blog yang sakai ni . sakai sakai jugak . still rindu blog ni .

okay sayang sayang semua , hari ni nak tulis entry pasal drama ' CINTA BUAT EMELDA ' yang ade kat TV3 . cerite tu first first tengok termatlah boring . tapi lame lame tengok rase macam " eh , bestlah pulak cite ni " . so , start lah tengok cerite . cerite tu teramatlah best bagi Miss J sampai Miss J pernah nangis tengok episod semalam . part yang Fizo Omar tolak Almy Nadia pasal ex girlfriend Fizo tu je . sian tengok Almy Nadia dalam cerite tu . dahlah tengah mengandung kene tolak oleh suami die sendiri pulak tu . takde perasaan betullah .


hari ni 3 Mei 2012 merupakan episod terakhir drama Cinta Buat Emelda .bagi yang tak pernah tengok , tengoklah hari ni . hari ni Fizo omar mintak maaf kat Almy Nadia . barulah die tersibuk sibuk cari wife die . padam muka kau Aril * nama Fizo Omar dalam cerite tu * . bile ex girlfriend kau dah meninggal , barulah kau sibuk cari isteri kau yang tengah mengandungkan anak kau tu . * over pulaklah aku nii --' *

NotaKAKI : innalillah , ade budak facebook kate Bob Kuman sudah kembali ke rahmatullah . Miss J taknak buat entry pasal tu sebab terlalu sedih . alfatihah . :'(

Labels: ,


0 CHEONSA