[ ]
I'm a fatso zombie.





✿ Twitter
✹ LINK 2
✖ LINK 3
☂ LINK 4
✈ LINK 5
+
+

' CIKGU ' antara insan yang mulia . :') SELAMAT HARI GURU ON Tuesday, 15 May 2012 AT 02:50

AMARAN : ENTRY INI OVER LIMIT . EH SALAH , TERLALU PANJANG . PASTIKAN MATA ANDA JAUH DARI SKRIN KOMPUTER / LAPTOP ANDA .

Assalamualaikum! memandangkan harini Miss J free and besok hari guru , so , Miss J nak buat entry untuk guru guru yang berada di Malaysia . ececeh . ayat mu ni Julia tak bolehh belah ! mueheheh . tak pe tak pe . kite bukan nak cakap pasal ayat yang tak boleh belah tapi kite nak cakap pasal GURU . :)

cikgu kat sekolah Miss J best best belaka ! ade cikgu yang boleh salam die hanye bile dah balik , ade yang sporting , ade yang serius sepanjang mase , ade yang kelakar , ade yang senang kene buli . haaa , kene buli ? yess , kelas Miss J memang jahat! xD ade yang ade penyakit yang teruk :'(  ade yang selalu dibenci . sorry cikguu . :( ade yang penyayang . so , Miss J akan cerite satu persatu okayy ? bace je loo ! xD

CIKGU yang HANYA BOLEH SALAM DIE PADE WAKTU BALIK
ialah Cikgu Zaharudin ! haa , Cikgu sorang ni garang tapi penyayang jugak tauu . Cikgu Zaha ajar kelas Miss J last year . subject Sains . subject yang paling Miss J tak suke . Cikgu Zaha ni kalau tak siap die rotan dengan pembaris yang lembik . sakit ! Miss J pernah rase . korangg nak rase ? meh datang rumah Miss J . ade satu ! xD even cikgu ni garang and selalu rotan kitaorang , kitaorang tak pernah demdam die die . sebab kiteorang tau sangat yang die nak kiteorang berjaya . yalah kalau dah selalu sangat tak buat kerje cikgu tak rotan sure lagi kite tak nak buat keje kan ? :)

CIKGU yang SPORTING
jatuh kepada Cikgu Shahidah dan Cikgu Shamsul ! cikgu 2 orang ni selalu sangat berkepit . tapi due due dah kahwin . kenape Miss J kate diorang ni sporting ? sebab diorang ni kalau Miss J or Balqis or Halim mintak RM1 je diorang akan bagi . kiteorang dah macam anak angkat die dahh . last year last day kat sekolah Cikgu Shahidah kasi pinjam die punye iPad . then , mulelah kiteorang on fb , search lagu kat Youtube . kenangan tu still fresh kat otak Miss j ni even bende tu last year . ILY Cikgu !

CIKGU yang SERIUS SEPANJANG MASA
ialah Cikgu Khodijah ! Cikgu BM kiteorang . dari last year hingga last ke senior year kiteoarng tahun ni die still ajar BM . die memang best . anak die Syafiq , Miss J dah anggap macam abang Miss J dah . actually 6M memang familyy Miss J punngg ! hari Isnin dengan hari Jumaat waktu first sekali waktu BM . hari Selasa hinggan hari Khamis waktu terakhir waktu BM . tak ke cool tu yob ? xD haritu kawan Miss J , Khai yang juge merupekan seorang blogger kate Cikgu Khodijah selalu bersihkan kiteorang punye kelas . kiteorang tak tau kenape . die bukan guru kelas kiteorang . pelik bin ajaib . btw , kami sayang cikguu ! kelas Miss J pernah sekali je menang KELAS TEBERSIH . itu pun sebab Cikgu Khodijah ! sayang Cikguuuuuuu !

CIKGU yang SENANG KENA BULI
Cikgu Haidzir ! cikgu KH kiteorang . cikgu ni baru lagi . so , you know . teramatlah senang buli cikgu ni .cikgu ni ade sorang kawan die , Cikgu Muhammad . cikgu tu dah pindah . :'( sedih . tapi hari terakhir die kat sekolah tu , Miss J and kawan kawan dapat ambik no telefon die ! bestt ! muehehehe . xD eh , Cikgu Haidzir ! lupe pulak . Cikgu Haidzir ni ajar KH dengan PSV . kiteorang kalau Cikgu tak bagitahu bahan bahan nak bawak * PSV * kiteorang akan lepak kat makmal komputer . buat keje kat komputer . lepas tu baru boleh online ! yahoo ! sayang cikgu Haidzir ! sorry buli cikgu . :)

CIKGU yang ADA PENYAKIT YANG TERUK 
:'( Cikgu Orni . Cikgu orni ade penyakir barah otak eh ? ade ke penyakit barah otak ? tapi depan die barah . kiteorang rase kesian sangat kat die . Cikgu Orni bekas Cikgu MT kiteorang . Cikgu orni ajar budak tahap1 je . bile dapat belajar dengan cikgu lagi ? rinduu . sayang cikgu sampai nafas terakhir . semoga kekal sihat Cikguu . :'(

haa , panjang kan ? sebaba tu dah bagi amaran awal awal .tehehee . xD untuk Cikgu Muhammad and Cikgu kpop .. cikgu ape ? Cikgu Liyana yang dah pindah . harap dapat jumpe cikgu lagi . dan Miss J *Julia* akan buat entry yang teramat special untuk Cikgu berdue . InsyaAllah . 


NotaKAKI : Cikgu Liyana dah nak kawen . nak datang walaupun tak dijemput . teheeee . xD tapi Cikgu Liyana kawen kat Kelate ! makkk ! siape nak bawak aku jau ke sanee ? xD

Labels:


0 CHEONSA