[ ]
I'm a fatso zombie.





✿ Twitter
✹ LINK 2
✖ LINK 3
☂ LINK 4
✈ LINK 5
+
+

Blog jadi pelik . ON Wednesday, 30 May 2012 AT 02:41


Assalamualaikum ! tak jawab dose . heheh . dah jawab ? alhamdulillah . dapat pahala . eh , tetibe je aku nak jadi alim sangat ni kenape eh ? kaykay , jangan layan Miss J .--' so , harini tolonglah bagi peluang supaya Miss J dapat bersihkan habuk yang gile banyak kat blog ni sebaba dah hampir seminggu lebih dah tak jenguk blog ni and tak update . sure ramai tak visit . :( bile update baru nak visit . bile promote baru nak visit . bile nak maju blog Miss J macam ni ? nak jadi blogger yang berjaya macam sis Bubu dengan sis Lyssa . :'( tehee , sedihh . nak tengok air mate kite baru nak percaye ke ? takboleh! air mata perempuan sangat berharga . ececehh . :)

BLOG JADI PELIK . tu tajuk kite kali . asal blog Miss J jadi pelik ? asal ? asal ? asal ? ape yang pelik ? same jee. bagi korang maybe same . tapi bagi owner blog pinky ni , die akan rase something missing .tapi kali ni bukan missing , tak tertukar . ape yang tertukar ? checkidaut gambar nii hah , tapi korang still tahu tahu punyee . hehehe . xD


hah , ape yang pelik dengan gambar tu Miss J ? same jee . macam ni , bagi yang selalu visit Miss J punye blog diorang dah faham lahh ape masalah Miss J . okay , macam ni , haritu sebelum pergi holiday , Miss J sempat update . then lepas update , Miss J pung tukar lah lagu Justin Bieber tu dengan lagu Taylor Swift - Safe and Sound . then save . tapi lepas dah habis balik holiday and dah rest 1 hari kat rumah , Miss J pung bukak lah blog harini sebab dah rindu and nak update . then , tengok ade lagi lagu Justin Bieber ni . Miss J pelik . mane lagu Taylor Swift , Miss J ? dah hilang . sedih seyh . terpakse lah edit balek ! susah tahu tak ? tak tahu ? --'


NotaKAKI : kite dah penatt . --'

Labels:


0 CHEONSA