[ ]
I'm a fatso zombie.





✿ Twitter
✹ LINK 2
✖ LINK 3
☂ LINK 4
✈ LINK 5
+
+

Aliff Satar , can you please stop talking about me ? ON Friday, 18 May 2012 AT 02:42

Assalamualaikum ! saye budak pemalas , err , siape pemalas ? Miss J lah . kenape ? ade mase bukan nak update blog nak ber ' tweet ' je keje . well , xD , so hari ni Miss J tengok blog tak delah berhabuk sangat . so , takpayah lah awok nak pergi bersihkan . xD so , hari ni Miss J nak update pasal ape ? na tau ? HAA , ringan ringankan lah mata tu bace perenggan seterusnya .

Aliff Satar ? salah ! Matluthfi90 ? right ! bagi yang dah selalu sangat tengok video Matluthfi90 ni , sure die tahu ape tajuk entry kali ni lah kan . so , bagi yang nak tahu ape lah best sangat artis Youtube yang terkenal di kalangan remaja ni , nanti Miss J akan sharekan satu video Matluthfi90 yang best * actually , semue video die kat Youtube best kott * nanti! bukan sekarang . jangan risau , before Miss J habiskan entry ni Miss J akan sharekan kat korangg .

dah dapat tengok muke Matluthfi90 kat atas tu ? HAA , comel kan ? eh eh , jangan perasan yang Matluthfi90 tu awak punyee . tu Miss J punye . apelahh , baru kenal terus suke . cinta pandang pertama ke ape ? xD ececeh , Miss J yang OA adelah . OA ? apekah ? OA mean OverActing . tak ke OA tuu ? heheh . Miss J kenal Matluthfi90 tak silap 2010 . lame kan ? oh well. * kembang hidung *

antare video Matluthfi90 yang Miss J suke :




4 tu PALING suke . banyak lagi yang suke , tapi tu 4 yang the best . HAA , Miss J nak habiskan entry dah .  yelah , kalau panjang panjang macam entry Mahabbah tu kang , lebam mate korang . muehehehe . so , sebelum habis entry ni Miss J janji ade nak sharekan satu video Matluthfi90 kan ? HAA , nak bagi lah ni . sabar sabar kome kome sekalian . tapi Miss J nak bagitahu sikit , korang untung tau . sebab ? video ni Matluthfi dah private kan dah . so , orang dah tak boleh tengok . tapi MrAsyrafafiq kite ni , baik . die kasi tengok jugak kat channel die . so , bagi yang tak pernah tengok or nak tengok lagi bolehlah tengok ni . Miss J dah sharekan dahh . :) cakap ape ? kasih diterima . jap bagi Miss J copy URL . paste . haa , ni die !




NotaKAKI : yeahh , dah tukar lagu . :P


0 CHEONSA