[ ]
I'm a fatso zombie.





✿ Twitter
✹ LINK 2
✖ LINK 3
☂ LINK 4
✈ LINK 5
+
+

thanks Miera ! ON Thursday, 12 April 2012 AT 05:56



Assalamualaikum ! hello ! hari ni Miss J happy sangat blog Miss J one of the blog yang jadi blog pilihan pada bulan January di blog MIERA kite yang comel lotthe ni hah . macam ni cerita die . al - kisah toibb . tadi , Miss J singgah kedai pakcik Miss J . then , pinjam lah anak die punye iPad . so , time tu Miss J ambik lah kesempatan untuk bukak Google and search Miss J punye blog . mane lah tahu ade orang tulis pasal blog Miss J ke kan ? hehe .

so , tekan ' search ' . then nampak satu blog ni tulis pasal entry die . kat entry die tu ade link Miss J so , Miss J ponn macam " japjap . die tulis pasal blog aku ke ni ? " so , click . bile click tengok memang betul die ade tulis pasal blog Miss J . alangkah terkezut nye Miss J time tu sebab Miss J ingat tade sape ponn lah yang minat or ingat blog Miss J ni yang SAKAI  ni . tuptaptuptap ade orang ingat ! heheh , suke benor Miss J ni eh 



NotaKAKI : thanks Miera ! I appriacte it so much ! muah muah ! lepas ni ingat nak buat entry pasal blog pilihan Miss J pulak . bagi yang nak tu , terjah lah blog Miss J ni selalu yee . : )

Labels:


0 CHEONSA