[ ]
I'm a fatso zombie.





✿ Twitter
✹ LINK 2
✖ LINK 3
☂ LINK 4
✈ LINK 5
+
+

Sis Lyssa Faizureen ON Sunday, 15 April 2012 AT 01:44



Assalamualaikum! eh . kenape cepat sangat nak bace entry ni ? sebab ade Sis Lyssa ? ye betul ! bagi blogger yang newbie or otai selalu diorang akan mintak tuto dari website Sis Lyssa kite ni hah . mane taknye Sis Lyssa kite ni terkenal tau dalam dunia blogger sebab die dah lame ade kat dunia blogger ni . tambahan lagi , Sis Lyssa kite ni rajin buat tuto dan doodle . free header ponn die bagi kat korang yang jenguk webbie die tu tau . baik kan Sis kite ni ? HAA , lepas ni pergi lah jenguk Sis Lyssa punye webbie . RUGI kalau tak jenguk . banyak tuto , free header , free doodle and nasihat yang best and menarik . akhir entry ni nanti Miss J bagi link webbie Sis Lyssa kite ehh . 

Miss J dulu mase Miss J newbie * sekarang aku dah otai kee ? xD * Miss J ponn pergi webbbie Sis Lyssa . Miss J cantikkan blog Miss J dengan tuto yang die bagi . sekarang pergi jugak tapi tak selalu sebab sekarang kan Miss J pakai blogskins so sekarang dah jarang jenguk blog Sis Lyssa . jenguk tapi tak selalu . selalu curi curi ambik doodle die yang comel lotthe tuu . memang cute habis lah kan .



woot woot . kalau Miss J dah cerite banyak bende yang best kat die punye blog tu jangan lah terkezut kalau followers die ramai . berape ramai ? ramai lahh ! 49 ribu lebih . ramai kan ? HAA , Sis Lyssa ponn boleh totlong kite dapat duit tauu . macam mane ? gune Churp - Churp lahh sayang . Miss J ponn dah buat account churp churp . tapi tak pernah check duit dapat ke tak sebab internet lambat . memang mintak kaki betul lah intenet ni . : ) nanti Miss J akan ajar korang care nak buat account churp churp and macam mane nak dapatkan duit menggunakan churp churp okayy ?

okayokay Miss J dah penat dah . nak off . ok bye.. eh kejapp !!! lupe nak bagi korang URL webbie Sis Lyssa . kang tak bagi nages pulakk . ahh sudah . nak ? nahh ! PICIT SINIII !!!

NotaKAKI : nak try buat doodle and header untuk korangg . tapi nak download Adobe Photoshop lame kott . 5 - 6 jam baru habis download :(

Labels:


0 CHEONSA