[ ]
I'm a fatso zombie.





✿ Twitter
✹ LINK 2
✖ LINK 3
☂ LINK 4
✈ LINK 5
+
+

Justin Bieber New Album ON Monday, 9 April 2012 AT 02:01
FALLIN' IN LOVE WITH YOU AGAIN MR BIEBER ^^

Assalamualaikum ! Selamat sejahtera ! fuhfuhh . blog ni berhabuk lahh . dah berape hari tak update ni ? hehe . berape ehh ? tak kire . blog lame tak update sebab buzy . hehe . tapi janji Miss J pade korang Miss J tepati . ni lah janji Miss J . janji Miss J nak buat entrypasal sorang mamat yang Miss J suke sangat ! sooo , here with go!

album terbaru Justin Bieber bertajuk ' BELIEVE '  . salah satu lagu yang digilai oleh Beliebers dalam album ini ialah lagu BOYFRIEND . ramai yang kate bahawe suara Bieber sudah menjadi semakin matang dan sedap . suarenye juge semakin mendalam . ade juge yang kate bahawe suarenye sudah menjadi seperti sura Justin Timberlake . jangan lupe beli album Justin Bieber ini yaa !

Labels: ,


0 CHEONSA