[ ]
I'm a fatso zombie.





✿ Twitter
✹ LINK 2
✖ LINK 3
☂ LINK 4
✈ LINK 5
+
+

" I'M STILL ALIVE ! " - BOB KUMAN ON Monday, 23 April 2012 AT 02:49
Assalamualaikum! hello . harini Miss J nak cerite cerite yang sedih to korang . cerite ni pasal uncle Bob Kuman kite yang tengah sakit kat hospital . then die tak cukup duit for nak bayar kos hospital tu . so , die mintak tolong daripada peminat . bagi yang bagi tu besar pahale , then die dah rase happy . tapi happy die kejap je . lepas tu , ade orang fitnah die yang die ni dah meninggal . subahanallah . tak baik mendoakan hamba Allah supaya meninggal . kang awak pulak yang meninggal . tak silap Miss J lah kan . orang yang buat fitnah ni seorang blogger . tapi tak kenal lah siape . lagipun Miss J taknaklah burukkan webbie orang dengan name orang tu .


" sesungguhnya memfitnah itu lebih keji daripada membunuh " . sedih jugak bile dengar fitnah ni . FYI , uncle Bob ni pernah nak jadi sihat dengan memasuki rancangan THE BIGGEST LOSER ASIA tauu . time audition tu , uncle Bob bersungguh - sungguh tunjukkan kat judge tu yang die nak sihat . tapi malangnya , die terlalu penat sampai ade crew kene ambikkan kerusi untuk die bagi die hilangkan penat die dulu the baru judge bagi keputusan bahawa die boleh masuk ke tak . sayangnye , die tak dapat sebab takut boleh jejaskan kesihatan die . see ? for those yang buat fitnah tu , insaflah .


" I'm still alive ! "  dekat facebook haritu , ade nampak gambar uncle Bob pegang kertas yang dalam gambar tu tau . and kat sebelah tu pulak ade gambar mamat pakai baju warne hijau pegang kertas same macam ape yang uncle Bob buat . tapi mamat pakai baju hijau tu macam nak bunuh diri tau . die tulis " thank you for my blablabla " macam tu lah . mintak maaf kat parents die family die and others . yang uncle Bob ni pulak tulis "; I'm still alive ! " siap tulis tarikh dengan pukul berape die tulis tulisan tu kat kertas tu and upload photo tu ke satu webbie bagi menjadi bukti bahawa Bob Kuman masih bernafas di bumi ini .

NotaKAKI : Miss J ialah salah satu peminat uncle Bob Kuman ! forever akan support Uncle Bob !

Labels:


0 CHEONSA