[ ]
I'm a fatso zombie.





✿ Twitter
✹ LINK 2
✖ LINK 3
☂ LINK 4
✈ LINK 5
+
+

holidayy ! ON Friday, 13 April 2012 AT 23:47



Assalamualaikum ! tak jawab dose . kalau jawab tak dapatlah dosee . :) okay hari ni dan semalam entah kenape Miss J korang ni asyik happy je . sebab ? adelohh . rasenye kalau korang tengok title entry kali ni korangg dah dapat agak dah kot . dapat agak ? yes ! pandai followers and readers Miss J ni . nah A+ untuk korang . yes betul , Miss J akan pergi holiday bulan 5 nanti . mase cuti sekolah tuu . ape lah Miss J ni kan . holiday tu lambat lagi tapi bulan 4 dah tulis dah . ye lah . dah excited dahh . mestilah cepat cepat nak bagitahu korangg kan ? biaselah rasenye orang yang happy + excited ponn akan buat macam tu jugak .




actually , Miss J ade camping kat Pulau Pangkor bulan 5 ni . sekolah buat . so , nak pergilah sebab ni kan senior year Miss J kat sekolah Miss J yang tercinte tuu . * woot wott ! ayat Miss J bombastik gile kott * tapi semalam Cikda Miss J datang nak jumpe anak die sebab anak die nak tidur rumah Miss J so , semalam die cakap cakap dengan Miss J and aunty Miss J .

Cikda : Julia , bulan 5 nanti Julia ade ape ape tak ?
Mommy : * Miss J tak dengar so , mommy Miss J tolong jawabkan *  Julia ade camping kat Pulau Pangkor . kenape Edd ?
Cikda : alahh , yeke ? Edd ingat nak bawak Julia pergi JB . Edd holidayy dekat sane . Jumaat gerak . ingat nak balik hari Ahad tapi tak jadi balik hari Isnin
Mommy : kenape pulakk ?
Cikda : nak pergi shopping mall yang besar kat JB tuu .
Miss J : lahh . yeke ? Julia nak ikut ! tapi , Julia ade camping . camne ekk ? ahh , Julia ta pergi camping lahh . Julia ikut Cikda . duit yuran nak pergi camping tu Julia ambik !
Cikda : kenape Julia nak ikut Cikda ?
Miss J : sebab , kalau ikut Cikda Julia boleh WINDOW SHOPPING !!!
* Cikda , mommy and Miss J gelak terbahak bahak ! *

best kan ? jangan jelly . heheheh . untunglah Miss J ni . sebab Miss J ni sorang je cucu perempuan nenek and atuk Julia . sebenarnye , ade lagi sorang tapi die still kecik . Julia paling besar so , special sikit lahh ! mase Cikda tu pergi Hong Kong , bile die balik Malaysia , Miss J lah yang paling banyak dapat hadiah ! mommy Miss J tengah masak so , nak tolong die ! so , byebye !

NotaKAKI : Miss J memang KakiSHOPPING !

Labels:


0 CHEONSA