[ ]
I'm a fatso zombie.





✿ Twitter
✹ LINK 2
✖ LINK 3
☂ LINK 4
✈ LINK 5
+
+

Diandra Arjunaidi ON Friday, 20 April 2012 AT 02:43


Assalamualaikum ! best tak lagu ni ? best ? thank you . ade taste kan Miss J korang ni dalam bab bab lagu ni ? hehe . biasee ! xD * dah start gedik dahh . * penyanyi yang nyanyi lagu kat blog Miss J ni name die DIANDRA ARJUNAIDI . Miss J yakin ramai still tak tahu pasal Diandra yang comel ni . comel ke ? korang tak pernah tengok muke die eh ? nanti Miss J upload then paste kat blog ni . tak pun korang tengok dekat cerite YUNA : BINTANG DI LANGIT . balek kepade cerite Miss J yang terbantut tadi tu . ramai yang still tak kenal Diandra ni sebab die artis baru . baru nak masuk dunia hiburan lah katekan .

korang tau tak ? tak tahu ? memang lah korang tak tahu , MissJ tak habis tulis korang dah menyampuk . nak tahu bace ! Yuna , sign contract dengan die . maksudnye ? macam ni , sekarang Diandra dikirekan macam Yuna punye anak buah lah . Yuna akan bagi Diandra ni meletop , top top ! faham ? baguss .

suare die comel kan ? Miss J suke . even bagi Miss J suare die lebih sesuai pakai note yang low , tapi suare die still sedap . * aku nak ajar diorang Muzik ke hape ? dah masuk bab bab note note bagaii . *


cun melecun tak ? eh kaum Adam sekalian , dah pergi lap air basi korangg tu . tahu lah awek ni cun melecun . xD Miss J tak rase yang die ni Islam lah . Miss J rase die orang Cina . sebab Miss J tengok die punye Facebook Page kan semua gambar die semua berseluar pendek dan skirt pendek . bukan sebab tu je , die jugak berani colour kan rambut . warne ape ? meh terjah!


Miss J yakin first thing yang korang fikirkan is HAYLEY WILLIAM . HAHA . yang peminat Paramore tu tau lah ape yang Miss J tulis ni . die colour rambut merah kot . dah macam Hayley William dengan Rihanna dah . tapi die dah warnekan rambut die warne hitam balik dahh . dah tak boleh jadi Rihanna or Hayley William Malaysia dahh . xD . 

DINNER WITH YUNA . CELBERATING YUNA'S BIRTHDAYY !

NotaKAKI : oh , ke angkasa dan kembali .ku tetap berada di sisi cinta kita bagaikan fantasi . kaulah yang ku miliki kaulah yang ku mencari . selama lamanyaaaa !

Labels: ,


0 CHEONSA