[ ]
I'm a fatso zombie.





✿ Twitter
✹ LINK 2
✖ LINK 3
☂ LINK 4
✈ LINK 5
+
+

Demi Lovato ON Thursday, 26 April 2012 AT 05:44



Assalamualaikum! hari ni Miss J nak buat entry pasal kawan Selena Gomez . siape ? DEMI LOVATO lahh . Miss J start kenal Demi ni mase die berlakon movie Camp Rock . adore die memang ade talent dalam bidang nyanyian and berlakon . and mase first time tahu yang die ni Demi Lovato . then rase macam die ni memang ade talent . so , mase Camp Rock tu , die ade nyanyi lagu die yang first iaitu lagu THIS IS ME . lagu ni bagi Miss J macam die nak luahkan siape die . maksud Miss J dalam cerite tu die kan lain sikit . bukan nerd . hah ! selalu kene buli . so , die buat lagu tu tentang diri die . lagu first die memang best . sampai sekarang Miss J tak stop dengar lagu die sebab lagu die semue best best !

Skyscraper , Give Me Your Heart A Break ialah lagu yang Miss J paling suke lepas lagu This Is Me . lagu Skyscraper , bagi Miss J lagu ni kisah tentang lelaki tu suke kat perempuan lain die rase tercabar . and isi kat dalam lagu tu die langsung tak tercabar . die kuat . tapi , skyscraper tu pencakar langit . ape kene mengene dengan cinte ? mungkin Demi ni pencakar cinta kott . muehehe .

woot woot . gambar kat atas tu Miss J yang reka eh . jangan seuka ambik and buat macam korang punye harte . tembak kangg baru tauu ! jk . kalau nak ambik pergi bagitahu Miss J kat facebook Miss J . tak tau facebook Miss J mane satu ? tengok entry before ni . kat bahagian NotaKAKI . ade bagi link fb Miss J . kalau Miss J bagi baru lah boleh tapi kene credit . eh ? ni pasal Demi Lovato ke pasal fb Miss J ? tak pelah nak habis dah ponn .

NotaKAKI  : now watching Friday i'm In Love .


Labels:


0 CHEONSA