[ ]
I'm a fatso zombie.





✿ Twitter
✹ LINK 2
✖ LINK 3
☂ LINK 4
✈ LINK 5
+
+

Concert Ke - 2 Greyson Chance di Malaysia ON Wednesday, 11 April 2012 AT 03:03

Assalamualaikum ! today Miss J nak buat entry pasal concert artis antarabangsa . siape kah die ? JENG JENG JENG ! Miss J akan bagitahu kejap je nanti . concert die bile ? kat mane ? harge ticket VVIP berape ? harge ticket paling murah berape ? HAA , tu korang akan tahu kejapp jee lagi . sabar ye . sekarang Miss J akan upload gambar . and dari situ korang dapatlah tahu siape die . bagi yang tak tahu tu , jangan risauu , Miss J akan tulis kejap lagi . ;)

I , I LOVE YOU LIKE A LOVE SONG BABEYH !

HAA , siape tu ? tak kenal ? lah yang baru je tahun lepas die buat concert kat Kuala Lumpur dengan Kota Bharu tuu . tak kenal jugak ? HAA , meh sini Miss J kenalkan . laki yang handsome and cute kat atas tu boyfriend Miss J . eehh , salah , GREYSON CHANCE . Miss J suke sangat kat die sebab tu lah tersasul kate yang die ni boyfriend Miss J . * ehh , aku ni , sesedap je kate anak orang boyfriend aku . xD

so , kepade yang nak pergi concert die or nak info pasal concert tu , nanti Miss J bagitahu . Miss J ni apelah ! dari tadi kate " NANTI , NANTI " entah NANTI tu berape lame la yee . HAHA , Miss J memang saje nak bagitahu lambat , sebab ade satu lagi info yang Miss J nak bagitahu korang . info ni memang unntung GILEE kepade peminat Greyson Chance yang kat luar sane tu yang tak boleh nak pergi die punye concert . so , nak tahu ? tengok bawah ni lahh .


cube korang tengok kat belakang Greyson Chance tu betul betul . tak ade pape pon ? ade lah . something yang special sangat ! belakang tu KLIA ,  KUALA LUMPUR INTERNATIONAL AIRPORT . see ? special kan ? Kuala Lumpur kan ibu negara Malaysia so , Greyson Chance pernah ade kat Malaysia lah kan ? thats right my dear . Greyson Chance pernah visit Malaysia . die ade concert . 

okayy , info yang lagi satu tu is AUTOGRAPH . ape tu autograph ? autograph tu ambik tandetangan . bagi yang tak boleh datang or tak nak datang boleh lah pergi autograph ni . ambik autograph die banyak banyak taoo ! lepas tu bgai Miss J satu ! hhehe . xD oh dear , Miss J dah penat dah ni , tapi sebelum Miss J habiskan entry yang panjang lebar ni Miss J nak bagi info untuk concert  . nak tak ? nak ? meh sini , 

INFO FOR CONCERT GREYSON CHANCE 

TEMPAT : KL LIVE , JALAN SULTAN ISMAILTARIKH : 17TH APRIL 2012MASA : 8 PMPINTU DIBUKA PADA JAM 7 PM

HARGA TICKET 

RM 188 - NORMALRM 138 - NORMALRM 88   - NORMAL

BELI TICKET SECARA ONLINE!

http://www.ticketpro.com.my/jnp/home/index.html


MALAYSIA LOVES GREYSON CHANCE ! GREYSON LOVES MALAYSIA !


NotaKAKI : mommy Miss J kate dapat 5A's dalam UPSR baru boleh pergi concert artis yang mane mane Miss J suke . tak dapat pergi concert Greyson Chance  pergi die punye autograph pon dah cukup asalkan dapat jumpe die and dapat ambik autograph die . :)


Labels:


0 CHEONSA