[ ]
I'm a fatso zombie.





✿ Twitter
✹ LINK 2
✖ LINK 3
☂ LINK 4
✈ LINK 5
+
+

best sangat poke poke ni hah ? ON Saturday, 14 April 2012 AT 00:10



Assalamualaikum! baru je buat entry ni buat lagi . entry tadi tu pasal ... ? bace lah sendiri yee . sekarang Miss J nak tanye korang . sekarang memang MUSIM POKE ehh ? bai yang ade facebook  tu tau lah ape menatangnye poke ni . Miss J ni kurang tau pasal poke poke ni . sebab Miss J ni bukannye KakiPOKE . Miss J ni KakiLIKE  ni hah . memang trend sekarang ehh ? Miss J pelik kot sebab POKE ni bukannnye best mane ponn . hehe . sorry for budak budak KakiPOKE .

bende ni dah lame ade kat profile Miss J . Miss J tak suke kalau ade banyak notifications group , games or poke  . bagi Miss J bende ni serabut lah sangat . so , bile Miss J dah serabut tengok facebook Miss J banyak sangat noti Miss J ponn balas lah diorang punye poke . diorang balas balik . ehh , ni sampai tahun depan punn tak kesudah .

TU BARU SIKIT !

YA ALLAH , BANYAK NYE NOTIFICATIONS GROUP AND MESSAGES !

NotaKAKI : http://www.facebook.com/asal.kaw.tengok.profile.aku tu facebook Miss J . do keep in touch yaww !

Labels: ,


0 CHEONSA