[ ]
I'm a fatso zombie.





✿ Twitter
✹ LINK 2
✖ LINK 3
☂ LINK 4
✈ LINK 5
+
+

Tutorial : Stop Following ON Thursday, 19 April 2012 AT 23:56


Assalamualaikum for Muslim and hye for non Muslim . so , hari ini Miss J nak buat FIRST TUTORIAL Miss J untuk korangg . tuto kali ni amat amat lah senang . petik jari punn boleh lahh . so , ape itu stop following ? macam ni contohnye korang dah follow blog kawan korang . tapi kawan korang tu jahat . so , korang dengki nak sikitkan followers die so , korang pun stop following lah blog die . contoh eh ! Miss J tahu korang semua baik . xD so macam mane care care die ? meh Miss J ajarr .

1. kalau korang nampak Dashboard mesti sebelah die korang nampak perkataan FOLLOW  kan ? tekan !
2. so , kalau korang dah follow die akan keluar macam nii .

3. tekan button yang Miss J dah bulatkan dah tu . 
4. siap!

senang kan ? HAHA . so , kalau korang nak sikitkan followers blogger yang korang dengki tu korang gune lah tuto ni ye ! good luck !


 
NotaKAKI : nak gune tuto Miss J mintak kebenaran !

Labels:


0 CHEONSA