[ ]
I'm a fatso zombie.





✿ Twitter
✹ LINK 2
✖ LINK 3
☂ LINK 4
✈ LINK 5
+
+

apa itu signname ? ON Friday, 13 April 2012 AT 02:14



Assalamualaikum ! hello . harini Miss J nak terangkan kat korang ape itu SIGNNAME . signname ni sangat lah senang . eh , petik jari ponn boleh lah . macam mane and ape rupe signname tu nani Miss J tunjukkan eh . Miss J akan bagi rupe macam mane bentuk signname tu oke ? 

CONTOH

HAA , nampak tu ? nampak tak ? nampak ? bagus kalau nampak . so , tu lah contoh bentuk signname . ape yang ade ? tak de pape ponn . same je . gambar biase je . okay , bagi yang still tak paham ape maksud signnname or ape lah signnname ni kan . meh sini Miss J terangkan . nampak tak tulisan MISS J tu ? nampak ? HAA , bagus . kalau tak nmapak memang korang kene beli spectacles lahh sebab korangg dah rabun teruk tauu . hehe . back to the topic . 

macam ni nak buat signname korang or signname untuk orang lain

1 . ambik gambar korang sendiri
2 . tulis name siape korang yang nak bgai dekat gambar tu contoh korang nak bagi dekat Miss J so , kat gambar korang tu , korang tulis name Miss J
3 . lepas tu korang hantar gambar tu kat Miss J .

senang kan ? sebenarnye bende tak susah mane pon . petik jari ponn boleh kan ? cume bile korang tak tahu ape bende signname tu korang rase bende tu susah sedangakan budak darjah 1 ponnboleh buat signname ni . so , kalau ade bende yang korang tak paham ke , bende yang korang nak tahu bagi tahu Miss J . insyaAllah kalau Miss J tahu Miss J akan bagitahu korang and akan post dekat blog Miss J . Assalamualaikum dan byebye !


NotaKAKI : lagu Geisha semue bestbest ! 

Labels:


0 CHEONSA