[ ]
I'm a fatso zombie.





✿ Twitter
✹ LINK 2
✖ LINK 3
☂ LINK 4
✈ LINK 5
+
+

Wedding of the Year ON Saturday, 3 March 2012 AT 22:35

Assalamualaikum , chingu , hai . hari ni Miss J na cerite pasal wedding seseorang . okayokay , Miss J tahu Miss J dah lambat buad entry ni . mane taknye busy kodd . na cari gambar lagyy . na pikir na buad ayat lagyy . perghh , susah kodd . okayokay Miss J dapat idea ni dari blog pakcik Miss J . die ade lhaa jugak tengok blog Miss J ni . die ni one of the blogger yang pernah dapat award dari website/blogger yang terkenal di Malaysia . eh eh , ni na cite pasal pakcik Miss J ke pasal wedding someone ni ? muehehe , na tahu siape ? bace lhaa sampai full !

# Selamat Pengantin Baru !

Selamat Pengantin Baru dari Miss J ! seriously Miss J cakap Miss J happy sangad bile dengar yang Lisa Surihani na dah na kawen dah . comel jee . dulu ingat die kahwen dengan Farid Kamil actually , Yusry KRU yang handsome . muehehe . 

wedding diorang ala ala perkahwinan di Perancis . cantik je wedding diorang . Miss J tengok die punye wedding dekad Astro Ria . bile tengok memang terpengun lhaa . Lisa Surihani cantik ! baju die same maca die . cantik je . bak kate pepatah Miss J " malam tu Lisa memang ayu jeee " . ade ke pepatah Miss J ? xD


HAA , tengok tu comel je diorang ni kan ? hee , biase lhaa Miss J ni peminat fanatic Lisa Surihani dengan Yusry KRU . jadi you knoww . xD haaa , okayokay Miss J da senyum lebar sangad dah ni . nanti kalaw tulis panjang lagi silap - II ta ade gigi da Miss J dah ni senyum TERlampau lebarr . BUT , before Miss J habeskan entry kali ni Miss J na bagy hadiah kad korangg . ape hadiah die ? scroll ke bawah lhaa ye . ape yang korang nampak memanjang tu lhaa hadiah die . Assalamulaikum dan bybyee !





semoga Lisa Surihani dan Yusry KRU kekal selamany . semoga Lisa and Yusry cepat dapat baby . macam abang ngah ( Edry KRU ) kate " nak baby 4 2 girl 2 boy "  . just hope you guys gonna be happy and love forever after . and my last word Yusry jage Lisa elok - elok ya . : )




Labels:


0 CHEONSA