[ ]
I'm a fatso zombie.





✿ Twitter
✹ LINK 2
✖ LINK 3
☂ LINK 4
✈ LINK 5
+
+

Vanilla Coklat The Movie ! ON Monday, 26 March 2012 AT 02:18
GAMBAR DI ATAS IALAH HAK MILIK FATIN DINA

Assalamualaikum! hari ni nak buat entry lagi . sebenarnya dah lama nak buat entry ni tapi entah kenapa selalu je terbantut . nak kata buzy tak . asal eh ? udah udah lettew . balik kepada topik . apa topiknya ? HAA , ni dia . kepade peminat setia drama VANILLA COKLAT , ni hah , Miss J ade berita baik untuk korang ? nak dengar tak ? eh , korang mana boleh dengar , korang boleh baca je . ape lah Miss J ni . dah tua ke ? kuang kuang kuangg . xD . cerita ade setengah yang dah tau , ade yang belum . eh , berapa kali Miss J kena cerita ni ? tak apa lah , cerita jugak lah . :) hilangkan rasa boring gitu .

GAMBAR DI ATAS HAK MILIK VANILLA COKLAT

berita baik nya ialah INSYAALLAH drama Vanilla Coklat akan dibuat filem !!! didengar bahawa filem yang MUNGKIN AKAN DIADAKAN ini start shooting bulan Mei dan akan dipawagam pada tahun depan . alah , memang lama tapi berbaloi sebab kita dapat tengok Aamir Asyraf yang handsome dan Izara Aishah yang cute tu bersama lagi daripada tak dapat tengok asyik kena bukak Youtube lepas tu ulang balik dan balik . dah lah buffering kat Youtube tu lame tau tak ? hehe , siapa yang internet laju okay lah bagi diorang . tapi tak best lah kalau tengok benda yang sama hari hari kan ? :) so , better ade movie ni !

TITLE : VANILLA COKLAT THE MOVIE
DIPAWAGAMKAN : NEXT YEAR
START SHOOTING : THIS MAY
ACTOR : AIMAN HAKIM RIDZA , IZARA AISHAH , NABILLA DALLY , IQRAM DINZLY

NotaKaki : harap harap benda ni betul betul ada ! nak sangat tengok . if mummy tak nak belanja I'll kumpul my money to watch this romantic movie !


Labels:


0 CHEONSA