[ ]
I'm a fatso zombie.





✿ Twitter
✹ LINK 2
✖ LINK 3
☂ LINK 4
✈ LINK 5
+
+

sorry ON Friday, 9 March 2012 AT 19:04


Assalamualaikum . tak jawab dosee . * gedik *  HAHA , okayokayy . Miss J na mulekan entry kali ni dengan ucapan minta maaf Miss J sebab dah lame tak buad entry . oh yea , ade kodd fans dekad FACEBOOK tanye pasal entry . sebab ape Miss J dah lame tak buad entry ? jawab sikedd . 

kaykay Miss J bagitahu . jangan lhaa marahh . marah tu kan separuh daripada iman . eh eh salahhh ! sabar tu kan separuh daripada IMAN . huehue . Miss J dah lame tak buad entry sebab hari tu Selasan hingga Khamis Miss J exam . sedih kan ? xD acctually Miss J nak buad last entry before Miss J exam tapi mamy Miss J tak kasi . die suruh belajorr . -...-


nih - II hari ni Miss J na buad 3 entryy . HAA , banyak takk ? suke lettew . ni entry yang first . lagi 2 entry tu secret . mane bolehh bagitahu . kalaw Miss J bagitahu dah tak jadi secret lagy lhaa kan ? okayokay na off da nii . byebye ! assalamualaikum

CLUE FOR NEXT ENTRY :

satu entry sedihh . satu entry gembiraa . so mix lhaa . : )


Labels:


0 CHEONSA