[ ]
I'm a fatso zombie.





✿ Twitter
✹ LINK 2
✖ LINK 3
☂ LINK 4
✈ LINK 5
+
+

sorry again ON Monday, 12 March 2012 AT 03:33


Assalamulaikum and hye . okayokayy . Miss J dah tahu korang marah dengan Miss J kan ? ye , Miss J tahu Miss J salahh . Miss J na mintak maaf lhaa ni . jangan lhaa marah - II . ni belog Miss J kan ? kaykayy , bagy yang tak tahu lagy ataupun ta pernah jenguk belog Miss J ni , bace lhaa entry Miss J . alahh scroll je kad bawah . sure korangg nampak punyee . dah nampak ? dah bace ? then bace lhaa pulak entry nii .


so , Miss J mintak beribu - ribu  mintak maaf  kepada sesiape yang tunggu entry hari tu untuk yang ke 2 dan yang ke 3 .  korangg na tahu kenape Miss J ta sempat buad entry tuu ? sebab time na buad tu aunty Miss J ajak pergy shopping window . acctually na update tapi ta sempat . tapi Miss J ikud jugakk aunty Miss J .

okayokayy . dah nak off dah ni . InsyaAllah malam ni atau lepas ni akan update lagyy . pasal ape ? tunggu lhaa . oh yes , kalaw tak sempat , tak jadi jangan marah ehh , : )

NotaKAKI : entry lepas ni pasal idola Miss J . siape ? TUNGGUU !

Labels:


0 CHEONSA