[ ]
I'm a fatso zombie.





✿ Twitter
✹ LINK 2
✖ LINK 3
☂ LINK 4
✈ LINK 5
+
+

Randy Pangalila ON Saturday, 3 March 2012 AT 08:41

Assalamualaikum . ehh - II dah nampak gambar Randy Pangalila bukan maen laen lagy ramai - II serbu blog Miss J kan ? HAHA , macam Miss J ta tahu jee . for you guys information Miss J boleh tahu entry mane yang paleng ramai dibace taoo . : )

okayokayy , Miss J yakin ramai yang dah tahu ponn pasal jejaka idaman ramai ni hah , Randy Pangalila !!! * bunyi dram * muehehe . Miss J yakin yang korangg tahu Randy Pangalila ni kad sinetron indone yang kad Astro Ria tu kann ? alahh , mengaku je lhaa . ta payah na tipu sangad lhaa . ape gune tipu diri sendiri ? xD



HAA , semue tajuk sinetron ade perkataan CINTA .tu lhaa zaman sekraang ni asyik bercintan cintun je tahuu . xD okaykay - II Miss J na cite pasal die ni . na dengar taa ? ta na ? ta na ta pe . : ' )

Randy Diounysius Pangalila atau lebih dikenali sebagai Randy Pangalila merupakan anak seni kelahiran Indonesia . Randy Pangalila menjadi kegilaan ramai kerana Randy sangat sangat lhaa handsome dan mempunyai sura yang amat merdu + sedap . 

Randy mula dikenali oleh rakyat Malaysia ketika berlakon die drama Cinta Kirana . beliau merupakan hero di dalam sinetron itu . pada sinetron itu lhaa Randy mula dikenali dan digilaai remaja . pada tahun lepas Randy Pangalila berlakon di sebuah filem bersama seorang pelakon remaja Elfira Loy . Randy digandingkan dengan Elf buat kali pertama . filem itu bertajuk Biar Mimpi Sampai Ke Bintang . kalau pembaca tidak ada Astro sure , tak dapat tengok lhaa kerana drama ini ditayangkan di Astro Ria . 

THE END

okayokayy , tahu ta Miss J da penad/ capek ? ye lhaa mane taknye tetibe rajin pulakk Miss J korangg ni buad entry pade pukul 12 40 AM . ta ade kerje biase lhaa .okay , na off da bye dan Assalamulaikum !


Labels:


0 CHEONSA