[ ]
I'm a fatso zombie.





✿ Twitter
✹ LINK 2
✖ LINK 3
☂ LINK 4
✈ LINK 5
+
+

MY FUNNY ANAK BUAH ON Saturday, 31 March 2012 AT 02:30
SILA ABAIKAN PERKATAAN BLACKBERRY TU --'

Assalamualaikum! entry , entry dan entry lagii . hari ni entry pasal anak buah Miss J . die panggil Miss J MAK CIK ! oh , dah tua dah Miss J ni . xD . budak ni suke chat dengan Miss J kat facebook . gambar tu MC ambik kat profile facebook die . name die BON DANIEL

Miss J sebenarnye tak ada bende ponn nak cerita pasal die . sebab die ni ..  entah lah . Miss J ponn tak tahu ape nak TAIP . by the wayy , lepas ni ade entry lagii ! just wait and see entry ni pasal ape! Assalamualaikum dan byebye ! nak tulis satu lagi entry

NotaKAKI : entry lepas ni pasal mamat yang Miss J minat . entry lepas ni pasal lagu terbaru die untuk album die yang baruu .

Labels:


0 CHEONSA