[ ]
I'm a fatso zombie.





✿ Twitter
✹ LINK 2
✖ LINK 3
☂ LINK 4
✈ LINK 5
+
+

The Best Drama EVER ! ON Sunday, 19 February 2012 AT 04:34

Dapatkah selamanya kita bersama ,
Menyatukan perasaan kau dan aku ,
Semoga cinta kita kekal abadi ,
Sesampainya akhir nanti ,
SELAMANYA . <3

Assalamualaikum dan hai . hari ini hari Ahad bukan ? malam dah kan ? besok sekolahh kan ? ehh , banyak pulakk Miss J tanye . okayy , Miss J na ambek kesemapatan yang ade ni untuk tulis entry lagyy . parents Miss J keluar pergi makan . abang Miss J tengah ____ . xD

okayokay , ade sesiape tanye pasal ayat kad dalam ' qoute ' tu ? ade ? ta ade ? tahu ? ta tahu ? okayokay , bagy yang na tahu tu LIRIK LAGU bukan SAJAK . ape name lagu tu Miss J ? na tahu ? kad bawah ni kayy .


Astrid - Tentang Rasa  



" macam pernah dengar lhaa lagu tu , kad mane ehh ?  "

HAA , ade yang pernah dengarr , tengok Vanilla Coklat yang kad TV3 tu ? yang sweet tuu ?

" HAA , Miss J ! saye dengar dekad cerite Vanilla Coklat lhaa . a'ah cite tu memang sweet macam Miss J :P "


HAHA , Miss J PUJI  diri sendiri . ta malu punye blogger . hehe . : ) saje na hiburkan diri sendiri . ye lhaa ta ade sesiape yang hiburkan Miss J : (   ehh , ta mau sedeh - II . da lari dary tajuk da ni . : )

okayokay , episod minggu ni ( episod 9 ) Miss J ade suke ade TAK . Miss J yakin ade yang setuju dengan Miss J . sebab ?okay macam ni , first Aamir and Zara , happy - II je , suke tengok diorang kan ? Aamir siap mintak cium lagyy . aww xD  lepas tu , parents diorang na buad party na bagytahu yang diorang da kawen . so , parents diorangg suruh Aamir and Zara invite kawan - II diorang . diorang ponn invite lhaa . Aamir invite Liyana and her RA - RA GANG . manekala , Zara inivite ex - boyfriend die , Kamal .

so , bile diorang da tahu yang diorang ni da kawen , maseng - II panas baran . Liyana ponn plan something na buad rumah tangga Aamir and Zara hancur . Liyana pergy jumpe Aamir before die balek dary party tu ,die talk dengan Aamir kejap . lepas tu die na pergy toilet and terus balek . BUT , before tu , die nak minum dengan Aamir dulu . Aamir ponn minum lhaa . then , die rase pening - II . Liyana tu baringkan Aamir dekad bilik Aamir and Zara . then , die koyakkan baju die sendiri . mase Zara na cari Aamir , Liyana jerit . semue pergy cari Liyana . Liyana kate Aamir na rogol die . bersambungg ..



okayy , Miss J da penad tulis daa . malam ni tidur senyum je lhaa . na pikir ape lhaa yang jadi episod terakhir nanty . : ) oh yeah , Miss J da penad tulis pasal episod 9 FULL . bace ehh . jangan ta bacee , : ) assalamualaikum and byeee !

kebodohan Liyana dan Kamal . bacee - II !!!

ta akan lhaa Aamir na ' rogol Liyana kad rumah parents die sendiri . betul ta ? ta logik lhaa kan ?  kalaw na rogol ponn of course lhaa kad tempat laen . dari situ da nampak betape bodohnye Kamal dan Liyana . : ) tengok episod seterusnye yee . 

Labels:


0 CHEONSA