[ ]
I'm a fatso zombie.





✿ Twitter
✹ LINK 2
✖ LINK 3
☂ LINK 4
✈ LINK 5
+
+

Vacation ON Saturday, 21 January 2012 AT 00:23

heyy , assalamualaikum . Miss J happy sangad , sebab ? ade lhaa . na tahu ? bolehh . bolehh blaa ! jk . okayy . macam ni semalam Miss J . ohh stopp !!! sorry sebab stop tetibe . post ni ta panjang sangad . sebab lepas ni na buad post baru jugakk . and , post lepas ni panjang sebab banyak bende and photos na share kad korangg . so , Julia ta na tangan Miss J saked kayy . okey Miss J start kan cerite Julia yang happy bagai nii . xD

semalam Cik Da datang rumahh Miss J macam biase sebab na ambek Miqa . tapy , die lepak kad sini jugakk . so , Miss J , family Miss J and family Cik Da duduk ramai - II kad ruang tamu . lepas tu tibe - II Cik Da ajak pergy vacation . kad mane ? relax - II . Langkawi . okeyy  Miss J memang teringin na pergy Langkawi sebab before ni ta pernah pergyy Langkawi . so , kalaw pergy Langkawi ni ta sah ta naek cabel car . tapy , ayah Miss J  ni gayat orangnye . so , die ta na naek cabel car .

Cik Da kate kalaw ta na naek cabel car boleh , tapy , berjanggut lhaa ayah  Miss J tunggu kad bawah tu . sebab  , kiteorang kad atas lame . dengan snap gambar lhaa . dengan tengok permandangan lhaa . so , sure lame gilee ! pujuk ayah susah GILEE ! but , ayah still ta na naek cabel car , Cik Da kate 

" alah , vacation tu bulan depan . kite pikir nanty - II je lhaa  "

see ? vacation tu lame lagyy , tapy Miss J da update kad blog daa . tu lhaa excited punyee pasall . xD . okeyy , na tulis entry laen . papaii !

*entry ni panjang jugakk --'




Labels:


0 CHEONSA