[ ]
I'm a fatso zombie.





✿ Twitter
✹ LINK 2
✖ LINK 3
☂ LINK 4
✈ LINK 5
+
+

AJL 26 ON Monday, 30 January 2012 AT 00:35
# CONGRATS HAFIZ !

heyheyy . okay - II . semalam Ahad 29 Januari kan ? BHAHA saje tanyee . xD na buad korangg ingad date AJL 26 . kaykayy . semlam siape bangun lambat ? cepat mengakuu ! cehcehh . BHAHA . kaykayy . first sekali na ucapkan CONGRATS HAFIS ! YOU DESERVE TO WIN IT BANG ! 

semalam Miss J mengaku Miss J tidor lambat . * akhirnye mengaku jugakk budak sekor niih * BHAHA . ye lhaa Miss J na tengok siape memangg . btw , Miss J mengaku ni lhaa AJL 26 yang paleng bestt yang Miss J pernahh tengokk .sebab ? sebab penonton die SPORTING . muehehe , pengacare die lagi lhaa sporting . 

bagy Miss J antare lagu yang best is -

okayy . tu choice Miss J lhaa . korang punyee mane Miss J tahu . citerase manusie bebeza . kalaw Najwa Latif sorry to say lhaa . Miss J memang ta berkenan dengan lagu die . Miss J suke satu JE lagu die iaitu lagu Carta Hati even lagu tu still ade kurangg ,. : )

laen pulakk . Najwa Latif da pass . Hafiz kompen da lepass . ape yang LEPASS ? da cite pasall diee lhaa . Miss J ta de lhaa cite semue finalis . yang Miss J pilih je lhaa . GILE na tulis semue ? lebam tangan Miss J kang . xDD

then , Faizal Tahir pulakk . Miss J na citee nii . hehe . kayy . so , semalam tengok Melodi yang pukul 12 tuhh .  then , diorang sebokk cakap pasal AJL 26 yang berlaku malam ni ( semalam ) . so , diorang punye  reporter pergy jumpe Faizal Tahir . so , reporter tanyee ...

" Faizal tahir , ade dengar cite yang malam ni you bakar piano . betull ke ? "

kire macam tu lhaa die tanye . so , Faizal Tahir jawab ...

" noo . tahun ni ta ade kejutan . maybe lepas ni I da ta masuk ape - II program . "

kire macam tu jugak lhaa . then Miss J was like . 

" WHATT ? ARE YOU KIDDING MEE ? LEPAS NI DA TA MASUK APE - II PROGRAM  "

Miss J punye lhaa frickin' terkejut . hehe . biase lhaa semue fans Superman Malaysia ni ponn akan terkejut kalaw dengar berite ni . okayokay . scroll atas sikit , then nampak Faizal Tahir kate malam ni ( semalam ) ta ade bakar piano , suprize . tapy , akhir - II nye kad konsert AJL 26 Faizal Tahir memang ta bakar piano BUT . haa tengok ade BUT taw . but , piano die dikelilingi oleh api . mean , die ta bakar piano die lhaa . 

okayy . Miss J rase ni entry yang paleng panjang yang Miss J pernah tulis . soo , byebye !

Labels: , ,


0 CHEONSA