[ ]
I'm a fatso zombie.





✿ Twitter
✹ LINK 2
✖ LINK 3
☂ LINK 4
✈ LINK 5
+
+

episod akhir Tentang Dhia ON Friday, 30 December 2011 AT 03:16
  
Time dating dengan couple, kita mesti akan cakap " saya akan sehidup semati dengan awak"..bila dah kawen, kalau ada pn yg sehidup semati biasanya kita dengar disebabkan kemalangan..jarang kita dengar sehidup semati macam Zikir & Dhia dalam Tentang Dhia ♥♥♥

heyy , hari ni kite na cerite pasal cerite Tentang Dhia . yess , cerite yang buad awak nages semalam tu . HAHA . seriously , Julia ponn nages jugakk . siape yang ta nages tengok cerite sedih kan ?k gambar di atas itu adalah part yang buad 1 Malaysia boleh menangis : ' ( .

" Pekahwinan tanpe restu seperti nyawa tanpa jasad " . thumbs up to Nora Danish and Adi Putra . what a wonderfull storymory . Julia ponn ta sangke ending die begitu menyayat hati . tapy sebelum cerite tu start lagyy Julia da agak Dhia pasti mati punye . ta sangke HERO die pon matii jugakk . okay masuk part LAWAK :D


malam tu , hanye Allah tahu betape sedih nye Julia even itu hanye cerite . cube scroll balek ke atas sekali post ni . ayat tu sungguh ohsem ! : D  HAHA . no time to JOKE .

keyword #Tentang Dhia di Twitter sangad popularr !


HERO dan HEROIN meninggal dunia . : (  Dhia sebab kene kanser tahap 3 . Zikir meninggal di sisi isterinye  yang juge sudah meninggal pade waktu itu . Zikir meninggal dalam tidur . what a sad storyy kan ? . : D
okay , byebye Miss B . na off . : )


# see BIBIK ponn da pandai ade fb . caya lhaa ! : D

# Adi Putra on Twitter : D

# Melly and Azmi : D




" DHIA LHAA YANG KU CINTA <3 " - ZIKIR : )








Labels: ,


0 CHEONSA